vrijdag 18 december 2009


Ondertussen hebben we de 3D tekeningen blijkbaar wel met de post toegekregen. Echt gek dat in België post nog altijd langer dan 3 dagen kan duren!

Paul heeft ondertussen (eindelijk) ook gebeld. Wel niet zo fijn nieuws: blijkbaar moeten er ook nog is verkavelingskosten en opmetingskosten betaald worden, bovenop het initiële prijs van de grond.

Dit is uiteraard ook weer iets wat ons op voorhand niet is gecommuniceerd, ookal is AVL daar volgens BGR al lang van op de hoogte. BGR wou AVL niet met de vinger wijzen, maar vonden eigenlijk ook wel dat AVL ons dat op voorhand al had moeten communiceren. Ondertussen heeft BGR ons ook al een nieuwe versie van de compromis doorgestuurd omdat de bedragen van de verkavelingskosten en opmetingskosten er beter in kunnen staan.

dus ja conclusie van heel het verhaal: het wordt nog interessant om het budget binnen de perken te houden. Nu ja we kunnen natuurlijk nog altijd bepaalde zaken dan toch niet door AVL laten doen he (kunnen altijd zaken 'crediteren').

Geen opmerkingen:

Een reactie posten