donderdag 10 september 2009

Bouwgrond: Plan 6


Ondertussen hadden we aan Bieke en Gunter al laten vallen dat we naar een bouwgrond in Aarschot waren gaan kijken. Zij uiteraard razend enthousiast! Wij daar en tegen nog altijd niet.


We zijn nog naar een bouwgrond gaan kijken in Herent. Prijskaartje 95.000 euro. We vroegen aan het immo - kantoor: ‘Where’s the catch?’. Volgens hen geen enkel probleem met deze bouwgrond, gewoon een heel eerlijke prijs… . Allereerst bleek de bouwgrond helemaal niet in zo een rustige straat gelegen te zijn als het immo - kantoor beweerde. Maar kom met een degelijke isolatie zal je daar binnen toch geen last van hebben. We wandelen verder tot we de bouwgrond vinden… . We vinden de bouwgrond 1,5 m lager dan waar wij staan op straat. Handig voor als er terug oorlog uitbreekt, dan hebben we ineens een bunker… .


Vervolgens zijn we nog een aantal bouwgronden gaan bekijken in Tildonk en Keerbergen. Op zich liggen deze gemeenten op de kaart inderdaad dichter bij Brussel, maar je hebt wel eerst wat gewone baan af te leggen vooraleer je op de snelweg bent. Conclusie van Steven was daarbij: Seg, als we hier komen wonen, kunnen we beter in Aarschot gaan wonen hoor. Das dan toch dezelfde afstand… . Dus wij terug naar de bouwgrond in Aarschot, samen met onze flauwe vriend Gunter.


De bouwgrond bleek op een dikke 5 minuten afstand (met auto) van hun huis te zijn. Gunter (die vroeger ook oorspronkelijk op zoek was naar een bouwgrond) zei ons ook dat het echt wel een leuk en mooi perceel was.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten