woensdag 23 september 2009

(bijna) Meet the neighbours


Ondertussen staan andere mensen blijkbaar ook niet stil. Na een weekje in Tunesië vertoefd te hebben, blijken er al 2 loten naast ons verkocht te zijn geweest. Vermits onze bouwadviseur nu in vakantie is, weten we dus niet of de loten verkocht zijn geweest via AVL of via één van de andere firma’s die de bouwgronden aanbieden.



Dit wil natuurlijk zeggen dat ook de andere half openbebouwing die tegen ons zal gebouwd worden (of wij tegen hun, hangt ervan af wie eerst is) verkocht is. We zullen dus al van in het begin buren hebben (hopelijk zonder hond!).

Ik hoop alleen dat wat zij willen een beetje overeenkomt met wat wij willen. De eerste die de plannen opmaakt, bepaalt immers welke kroonlijsthoogte er gebouwd zal worden enz. . We hopen dus dat wij eerst zijn, want een niet – standaard kroonlijsthoogte kost weer uiteraard meer geld, waardoor er weer minder budget over is voor andere zaken….

Volgende week woensdag zitten we samen met Luc en met de architect om het plan op te maken. Vanaf dan duurt het ongeveer 2 – 4 weken voor de 3D afbeeldingen van het plan. We kunnen in totaal 2 3D tekeningen laten opmaken voor het geval we nog zouden twijfelen over de kleur van bakstenen, ramen, dakpannen, … .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten