donderdag 29 oktober 2009

Keuken revised


Zaterdag zijn we ook eens een kijkje gaan nemen bij keukens Van Lommel. Een collega van Steven heeft daar ook zijn keuken van en is er heel tevreden over.

Eigenlijk wilden we vooral eens zien wat het verschil was in kwaliteit en prijs met Dovy.

Deze week hebben we van keukens Van Lommel een offerte gehad en zij rekenen ongeveer 4500 euro minder aan dan Dovy. Oke de kwaliteit van de kasten zal binnen misschien iets minder zijn, maar toch 4500 euro: wat een verschil!

Dus daaruit hebben we toch wel besloten om niet onmiddellijk te tekenen bij Dovy (of misschien zelfs niet te tekenen). Ik hou er niet echt van als mensen me onder druk zetten. Bij Dovy doen ze dat voor een stuk dus wel: 'Tja mevrouw die korting op de vaatwasser en inductieplaat en de gratisplaatsing dat is een speciale korting voor oktober, die we dus ook in november intrekken ...' Als we dus wachten wordt het ongeveer nog een dikke 2000 euro duurder. Hij kon wel het nog een weekje uitstellen (dus tot de 6de november), maar dan moesten we echt wel beslissen.
Spijtig maar dan zal het toch niet mijn droomkeuken van Dovy zijn...

Plan is nu om de keuken voor een tijdje te laten rusten en dan naar heeeeeel veeeeeel keukenwinkels te gaan om een goede vergelijkingen te hebben qua prijs/kwaliteit. Enige wat nog op het programma staat i.v.m. de keuken is op 13 november een afspraak bij Bruynzeel.

2 opmerkingen:

  1. Hi Brien,

    Als jullie toch gaan wachten, waarom dan niet op Batibouw zien voor een keuken, dan zijn er normaal gezien toch ook kortingen enzo...

    grtz

    Robin

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Omda we ondertussen al één ding bijgeleerd hebben (hebben ze ons bij dovy zelf gezegd): Tegen eind december worden de prijzen kunstmatig opgetrokken, zodat ze ze weer kunnen verlagen met Batibouw...

    Moraal van het verhaal: koop pas tussen batibouw en november...

    BeantwoordenVerwijderen